Priser og booking

Totum Kropsterapi

Totum Kropsterapi 50 min. 750,- Enkelt behandling

Totum Kropsterapi 50 min. 600,- Børn og unge under 18 år, studerende, ledige og pensionister. Dokumentation vises ved første behandling.

3 x Totum Kropsterapi 50 min.      2100,-
5 x Totum Kropsterapi 50 min.      3400,-
10 x Totum Kropsterapi 50 min.    6200,-

Klippekortet kan ikke bookes online, men bestilles på klinikken eller ved at kontakte mig. Det har et års varighed fra købsdato, og skal derfor benyttes inden. Det er personligt og kan ikke overdrages til andre. Restbeløb udbetales ikke efter udløb.

Elever hos Totum kan få elevbehandlinger ved at dokumentere, at de går på skolen.

Betaling for behandling kan ske kontant på dagen, via mobilepay eller bankoverførsel.

MobilePay: 73079

Bankoplysninger: Reg 1345 Konto 0748624287

Gavekort

Det er nu muligt at få tilsendt et gavekort på mail eller sms. Skriv en besked til mig på mail og indbetal på Mobilepay. Når betalingen er modtaget, oprettes der et gavekort, som vil fremsendes på enten mail eller sms.

Afbud / udeblivelse – Midlertidig ændring pga COVID-19

SÆRLIG AFBUDSPOLITIK i disse tider:
Husk at melde afbud mindst 3 timer før. Ved udeblivelse uden afbud, eller afbud senere end 3 timer før, opkræves der et gebyr på 350 kr. af den bookede tid.

Afbudsliste

Hvis du søger tider udenfor åbningstid, så send mig en besked og jeg vil vende tilbage til dig.

8 + 2 =

Booking